Menu

Despre noi

AcasăDespre noi
AcasăDespre noi

Misiune

postat în Despre noi

Oferim fiecărui copil o educație de calitate, la standarde europene și punem în prim plan formarea profilului moral al personalității și al comportamentului social, cu accent pe dezvoltarea personală, în contexte relevante de învățare, stimulative, ce contribuie la formarea competențelor precum și a abilităților cognitive necesare pentru continuarea unui parcurs școlar de succes.

citiți restul

16 02, 2022

Viziune

postat în Despre noi

Școala își va consolida identitatea, se va transforma într-un mediu stimulativ care susține și cultivă învățarea printr-un proces educațional modern, centrat pe elev, atât în context formal, cât și în context informal sau nonformal, prin metode și tehnici de lucru atractive, cu un corp profesoral profesionist și responsabil, preocupat de formarea continuă și învățarea pe tot parcursul vieții.
Școala își va consolida de asemenea rolul social și statutul de partener de încredere al comunității, pe baza unor valori perene si cu participarea tuturor factorilor educaționali: familia, școala, instituții culturale, mass-media sau structuri asociative.

citiți restul

01 04, 2022

Scurt istoric

postat în Despre noi

Şcoala şi-a început activitatea la data de 6 octombrie 1980, sub denumirea Şcoala Generală nr. 34, funcționând sub acest nume până la data de 15 aprilie 1994. Începând de la acea dată, în urma unei hotărâri a Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, şcolile generale şi liceele au primit, în locul numerelor, numele unor personalităţi istorice, culturale sau ştiinţifice. Astfel, Şcolii nr. 34 i s-a atribuit numele marelui biolog și pedagog, care şi-a început cariera universitară la Iaşi, Ion Simionescu.

citiți restul

21 02, 2022

Prelucrare date cu caracter personal

postat în Despre noi

INTRODUCERE

Şcoala Gimnazială "Ion Simionescu" din Iaşi în calitate de autor, proprietar şi administrator al site-ului web http://www.scis.ro , respecta caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web.

În această Notă de informare privind confidenţialitatea vă explicăm modul în care are loc prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către Şcoala Gimnazială "Ion Simionescu" şi în care ne asiguram că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate responsabil şi în conformitate cu legislaţia privind protecţia datelor cu caracter personal care este aplicabilă.

citiți restul

03 03, 2022